Selang Bensin Bocor, Sawiijne Mobil Entek Kobong

oleh

MargoyosoUpdate.com – Kakira amarga selang bensin bocor, sawijine mobil sedan entek kobong nalika lagi liwat ing jalur pantura, ngarep SPBU Desa Klaling, Kudus. Mobil sedan K 7631 FA entek kobong nalika liwat jalur pantura Kudus ing sacedhake SPBU Desa Klaling. Kakira kang anjalari kobong yaiku selang bensin mobil kang bocor. Rahayune penumpang papat bisa slamet.
Miturut sopir mobil, Suhaji, sadurunge kobong mambu ganda bensin saka selang bensin. Nalika dipriksa, dumadakan krungu swara bledhosan cilik nuli ana keluk saka mesin. Mangerteni mobile kobong, wong papat kang numpak mobil nuli mbudidaya metu golek slamet. Kapolsek Jekulo, AKP Muhaimin nelakake, nalika kedadeyan dheweke ana ing papan kedadeyan. Sadurunge kobong, keprungu swara bledhosan saka mesin mobil lan geni langsung mubal ngobong mobil. Mung watara 30 menit, mobil entek kobong. Dene geni lagi bisa disirep sawise 30 menit sawise ngerigake blambir. (Hasanuddin – Kudus)

Baca Juga :  DUA HAKIM DIGANTI, PUTUSAN SELA KASUS TUNJUNGREJO DITUNDA

No More Posts Available.

No more pages to load.