Lirik Lagu Ojo Dadi Pecundang Cover Happy Asmara

oleh

fokusmuria – Berikut ini Lirik Lagu Ojo Dadi Pecundang Cover Happy Asmara

Lagu ini Menjadi Trending Youtube Sejak Minggu 7 maret 2021

Berikut Lirik Lagu Ojo Dadi Pecundang Cover Happy Asmara

Ojo tau dadi pecundang
Mung mergo kelangan wong sing tok sayang
Iseh akeh konco sing ning mburimu
Dadi wong ojo goblok mencinta
Putus cinta ora masalah
kowe ojo lemah
Mending balik kanan wae
Rene kumpul bareng konco koncone
Timbang kowe mikir dek e
Malah soyo mumet ndas e
Di larani bola bali
Nanging ngopo kowe iseh bertahan
pancen kowe goblok tenan
Mending golek tresno sing liyane
Ojo tau dadi pecundang
Mung mergo kelangan wong sing tok sayang
Iseh akeh konco sing ning mburimu
Dadi wong ojo goblok mencinta
Putus cinta ora masalah
kowe ojo lemah
Yen perjuanganmu wes ra di gagas
Tresnomu nggo dek e ora terbalas
Mending tinggalno
Ojo Goblok Mergo Tresno
Percuma wae tok pertahanke
Mergo dek ne wes gandeng karo tresno liyane
Konco mung iso ngandani
Yen kowe panggah ngeyel
YOWES MODARO!!!
Ojo tau dadi pecundang
Mung mergo kelangan wong sing tok sayang
Iseh akeh konco sing ning mburimu
Dadi wong ojo goblok mencinta
Putus cinta ora masalah
kowe ojo lemah
Yen perjuanganmu wes ra di gagas
Tresnomu nggo dek e ora terbalas
Mending tinggalno
Ojo Goblok Mergo Tresno

Baca Juga :  Lirik Syair Marhaban Ya Ramadhan Arab Latin dan Artinya

No More Posts Available.

No more pages to load.