Kumpulan SMS Ucapan Lebaran Bahasa Jawa

  • Whatsapp
sms ucapan lebaran bahasa jawa

Pak slamet mangan kupat neng gapura
Karo nulis SMS ucapan lebaran bahasa jawa
Andum slamet, mbok menawi wonten lepat kula nyuwun ngapura
Sak estu kula suwun kersa nerima kanti manah engkang legowo

Bacaan Lainnya
  • Katur sederek ingkang kawula trisnani. Kula sak keluargi, Ngaturaken wilujeng Ied Fitri 1433 H.Nyuwun gunging pangapunten.. Mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking Gusti ingkang Maha Mirah. Amien.

Paijem gadhah Fiat.
Diagem touring dateng Banten.
Dalem kathah lepat,
kerso paring agenge pangapunten.

  • Mulad sarira hangrasa wani. Wani ngakoni kalemahan diri. Sugeng Riyadi Idul Fitri. Sadaya kelepatan nyuwun pangaksami.
    Ngaturaken wilujeng Ied Fitri 1433 H.
    Nyuwun gunging pangapunten.
    Mugi kita kanugrahan jatining fitrah saking Gusti ingkang Maha Mirah.
    Amien..

Nandur pari jero. Manfaate kanggo anak putu. Luputku marang awakmu jero. Mangga dipendem nganggo pangapuramu. Taqabalallahu Minna Wa Minkum. Mugi amal ibadah kita sadaya katampi
Juminten mbeber kloso, dodol kupat ngarep gapuro. Wonten dinten riyoyo, menawi lepat kulo nyuwun ngapuro. Mugi-mugi Allah maringi pepadang kagem sedoyo.

  • Cangkem iki sering nggedabrus, utek iki sering mikir sing elek. Minal aidzin wal faidzin. Mohon maaf lahir batin.
    opor ayam tape ragi
    kue nastar kue betawi
    mpo aye org awam,aye mohon dimengerti
    klo aye sempat kasar atawe berani.
    mohon diampuni

Idul Fitri maeme kupat lan opor santen, menawi lepat kulo nyuwun
ngapunten. Selamat Idul Fitri 1433 H nggih. maturteng U

  • Ndilat untu ngagem santen.
    Lepat klentu pun ngapunten.
    nggih sugeng riyadi.

Plesir riyoyo muteri yogjo
menawi lepat nywun ngapuro
Ngaturake sugeng riadi 1433 Hijrah

Baca Juga :  Akuarium Raksasa Terbesar Di Dunia

Pos terkait