Foto-Foto lan Suasana Menjelang Acara Sedakah Bumi neng Deso Purwodadi (Mrican)

oleh
 
Margoyoso Update – Suasana neng deso Purwodadi (Mrican) meriah menjelang acara tahunan yoiku Sedekah Bumi. Poro wargo podo antusias nyambut acara seng dirayakno angger taun iki. Neng sak kiwo-tengene dalan di pasang spanduk-spanduk lan dihiasi kerlap-kerlip iber-iber, ndadeke suasana dadi soyo meriah. Mahasiswa soko Universitas Wahid Hasyim Semarang seng lagi KKN utowo Kuliah Kerja Nyata melu berpartisipasi lan menehi ucapan selamat neng acara iki. Acara Sedekah Bumi neng deso Purwodadi (Mrican) iki dijadwalke dimulai soko dino jumat tanggal 5 oktober 2012. Macem-macem tontonan lan acara seng dianakno kango memeriahno acara iki slah sawijine Ketoprak, Drumband, Pengajian, lan iseh akeh meneh tontonan liyone.

Baca Juga :  Noah Konser di Pati

No More Posts Available.

No more pages to load.